Σχετικά με την Ακαδημία Διασκέδασης "FUN academy"

Αρχική    Ταυτότητα

To " FUN ACADEMY " είναι μια ακαδημία Παιδικής Καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής Αγωγής όπου με την βοήθεια και την καθοδήγηση εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών αναπτύσσονται τα ταλέντα των παιδιών, καλλιεργώντας την αισθητική τους ούτως ώστε να δημιουργηθούν ολοκληρωμένοι άνθρωποι με αξίες και αυτοπεποίθηση.

Όλο οι συνεργάτες είναι εξειδικευμένοι στο είδος τους επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία (Εμψυχωτές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες μουσικοί, Τραγουδιστές, Χορευτές, Ηθοποιοί, Μίμοι, Κλόουν, κ.ά)
Εκπαιδευτικά και δημιουργικά εργαστήρια , ψυχαγωγικές παραστάσεις, παιδαγωγικά προγράμματα και πολλές ακόμα πρωτότυπες δραστηριότητες συνθέτουν την αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια των μικρών μας φίλων.

Ήμαστε σε συνεχή ενημέρωση των σύγχρονων διεθνών μεθόδων ενασχόλησης των παιδιών. Τις μελετάμε και τις προσφέρουμε στην εγχώρια παιδική διασκέδαση...σύμφωνα πάντα, με τις απαιτήσεις τις εκάστοτε περιόδου, στον τομέα στο τομέα της διασκέδασης και της εκμάθησης του παιδιού μέσω παιχνιδιού!
Έτσι μπορούμε να παρέχουμε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό αλλά και καινοτόμο πρόγραμμα που χαρίζει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

οι Καλλιτέχνες

Μάγος Ζέυς

Ένας ταλαντούχος νεαρός illusionist.
Μαθαίνει στα παιδιά έξυπνα ταχυδακτυλουργικά!περισσότερα >

Ντέρεκ Λιοντής

Ένας διάσημος POP artist.
Μαθαίνει τα παιδιά να αγαπάν τη μουσική!περισσότερα >

Φωτεινή Δασκαλάκη

Μια έμπειρη χειροτέχνης.
Μαθαίνει τα παιδιά να δημιουργούν!περισσότερα >