Παιχνίδια για το Αγόρι

Αρχική     Κατάστημα, μέσω του eShop4all.gr

PLAYMOBIL ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ (5386)

Σιγά - Σιγά ο ήλιος ανατέλλει πάνω από τη Πυραμίδα του Φαραώ. Αιγυπτιακές μούμιες, σκελετοί και πολύτιμοι θησαυροί κρύβονται πίσω από τα αρχαία τείχη. Εξοπλισμένος με μια δάδα και το σπαθί του, ο τυμβωρύχος εισβάλλει στην πυραμίδα και προσεκτικά ώστε να μην πέσει σε κάποια παγίδα, ψάχνει όλους τους χώρους. Θα καταφέρει να βρει το θησαυρό; Σημείωση: Για πιο συναρπαστικό παιχνίδι το πίσω μέρος της πυραμίδας είναι ανοιχτό. Με την αφαίρεση και των πλευρικών τοίχων, οι επιλογές για παιχνίδι είναι ακόμη περισσότερες. Προσοχή όμως!!! Παραμονεύουν αιγυπτιακές μούμιες και σκελετοί! Διαστάσεις: 46x37,5x27 εκ. (ΜxΠxY).

Αγοράστε το>

LEGO CREATOR AIRSHOW ACES (31060)

 

Μάγεψε τα πλήθη με τους απίθανους Άσους της Αεροπορικής Επίδειξης, που διαθέτουν ένα φορτηγό μεταφοράς με ένα τεράστιο αποσπώμενο τρέιλερ, δύο φοβερά αεροπλάνα, δύο σημαίες και ένα ανεμούριο. Κάνε κοντινές διελεύσεις σε σούπερ υψηλή ταχύτητα με το υπερηχητικό τζετ και λούπινγκ με το κλασικό ελικοφόρο. Ζήσε μια υπέροχη μέρα στην αεροπορική επίδειξη! Άλλαξε τη σειρά στην εμπρός, τη μεσαία και την πίσω μονάδα για να μεταμορφώσεις τα μοντέλα, ή ανακατασκεύασε το σετ για να δημιουργήσεις ένα Φορτηγό Οικοδομής ή δύο σούπερ γρήγορα Αγωνιστικά Αυτοκίνητα.

Αγοράστε το>

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ (2525)

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ (2525)​ Τηλεκατευθυνόμενη φόρμουλα, 60cm, με ρεαλιστικούς ήχους φόρμουλας και φως. Περιλαμβάνει φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα.

Αγοράστε το >

Ξυλινο Ποδοσφαιράκι (011.401-ΤΒ)

Ξυλινο Ποδοσφαιράκι (011.401-ΤΒ) Ξυλινο ποδοσφαιρακι σε τραπεζι με παιχτες 67cm X 37 cm Ύψος: 62cm

Αγοράστε το >