Παιχνίδια για το Κορίτσι

Αρχική     Κατάστημα, μέσω του eShop4all.gr

BARBIE ΜΟΔΑΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ (DJW58)​

BARBIE ΜΟΔΑΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ (DJW58)​ Barbie mix and match fashion!! Κάντε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς ρούχων!!

Αγοράστε το >

BARBIE ΣΑΛΟΝΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ (55975)​

Ένας ονειρεμένος καθρέφτης που μπορείς να στολίσεις όπως εσύ επιθυμείς με αυτοκόλλητα και διακοσμητικά. Με τα αξεσσουάρ που περιέχει μπορείς να είσαι πάντα στη μόδα με απίθανα χτενίσματα και σχεδιασμένα από εσένα κοσμήματα, που θα φυλάς στην κρυφή μπιζουτιέρα. 

Περιεχόμενα: Βάση για καθρέφτη, καθρέφτη (αυτοκόλλητο), αξεσσουάρ για τα μαλλιά, χάντρες, κορδέλες, αυτοκόλλητα και μία κορνίζα.

 

Αγοράστε το >

DOC MCSTUFFINS ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ (90031)​

Φορητή Κλινική της Μικρής Γιατρού για να μπορείς να γιατρεύεις τα παιχνίδια σου όπου κι αν βρίσκεσαι! Με ειδικό χερούλι μεταφοράς και αισθητήρα ώστε να ενεργοποιείται μουσική όταν η Κλινική κινείται! Διαθέτει πολλά αξεσουάρ (ηλεκτρονικό ασύρματο, οθόνη καρδιογράφου με στηθοσκόπιο, ωτοσκόπιο & θερμόμετρο). Επίσης, φορείο & πλευρική θέση ασθενούς (η Αρνίτσα δεν περιέχεται), ρυθμιζόμενη σκάλα, συρτάρι αποθήκευσης & αυτοκόλλητα. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ (περιέχονται)

Αγοράστε το >

DOC MCSTUFFINS ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ (90031)

MINNIE MOUSE CLUB HOUSE ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΗΧΟΙ/ΜΟΥΣΙΚΗ (MKE04000) Πάτησε την κοιλίτσα τους και άκουσε τους να κάνουν αστείους ήχους και να στέλνουν φιλάκια!

λεπτομέρειες>