Επιτραπέζια Παιχνίδια

Αρχική     Κατάστημα, μέσω του eShop4all.gr

MONOPOLY

Ένα κρουαζιερόπλοιο, ένα spa ή ένας διαστημικός σταθμός είναι μερικές από τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να κρύβεται ο Κατάσκοπος!Οι παίκτες, παίρνουν διαφορετικούς ρόλους κάθε φορά και προσπαθούν να εντοπίσουν ανάμεσα τους, ποιος είναι ο Κατάσκοπος.Η αποστολή του Κατασκόπου είναι να κάνει τους παίκτες να «μιλήσουν» για την τοποθεσία που βρίσκονται, με σκοπό να τους αποκαλύψει.Μπλόφα, στρατηγική, έξυπνες ερωτήσεις και απαντήσεις, παρατηρητικότητα και ψυχραιμία, είναι τα μόνα όπλα που θα σας βοηθήσουν στον κρυφό σας ρόλο…Προσοχή! Μια «λάθος» πληροφορία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Περιέχει: 175 κάρτες περιοχών 25 κάρτες κατάσκοπων 25 σακουλάκια ziplock 8 κάρτες σύνοψης

Αγοράστε το >

ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΡΥΔΕΣ

Όπλισε! Στόχευσε! Ρίξε! Ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδες παιχνίδι σκοποβολής και δεξιοτεχνίας με καταπέλτες και πιθηκάκια που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Περιέχει κανόνες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Περιεχόμενα: 2 πιθηκάκια-καταπέλτες 24 καρύδες 9 κύπελλα 10 κάρτες ενεργειών 2 ατομικά ταμπλό οδηγίες (ελληνικά και αγγλικά)

Αγοράστε το >

MONOPOLY

Monopoly House Rules.

Το κλασικό παιχνίδι αγοροπωλησίας ακινήτων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παγκοσμίως και πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας! Τώρα η νέα έκδοση Κανόνες Σπιτιού θα διχάσει, θα προκαλέσει έριδες παράλληλα όμως θα προσφέρει και άπειρες στιγμές διασκέδασης καθώς θα παίζεται με Νέους Κανόνες! Οι νέοι κανόνες είναι 6 και δεν αντικαθιστούν τους κανόνες που ήδη γνωρίζετε αλλά προστέθηκαν για να έχετε ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση!

Ηλικιακή Ζώνη Κατασκευαστή: Από 8 Ετών και πάνω

Μήκος-Πλάτος-Υψος συσκευασίας (cm): M: 50,0 Π: 26,7 Υ: 40,0

Βάρος: 1,0 kg

Αγοράστε το >

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ'ΧΩ

ΤΡΩΓΟΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ; ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ, ΦΑΓΗΤΟ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ: ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ 2-6 ΠΑΙΚΤΕΣ

Αγοράστε το >

SCORE 4-CONNECT 4

Όποιος από τους 2 παίκτες συμπληρώσει περισσότερες τετράδες κερδίζει!Σκέψου καλά ποια θα έιναι η επόμενη κίνηση!Δεν πρέπει μόνο να φτιάχνεις τετράδες αλλά να κόβεις και τις τετράδες που πάει να δημιουργήσει ο αντίπαλος!

Ηλικιακή Ζώνη Κατασκευαστή: Από 6 Ετών και πάνω
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Για 2+ παίκτες
Μήκος-Πλάτος-Υψος συσκευασίας (cm): M: 26,8 Π: 26,8 Υ: 5,8
Βάρος: 0,6 kg

Αγοράστε το >

ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗ

Αποκρύψτε το μυστικό κωδικό σας, μαντέψτε του αντιπάλου, καταπλήξτε τους υπόλοιπους παίχτες.

Στον «Κώδικα Αρχιμήδη» οι παίκτες προσπαθούν να σπάσουν τον “κώδικα” του αντιπάλου ο οποίος αποτελείται από μια σειρά μυστικών αριθμών.

Μαντέψτε σωστά και ο αντίπαλος θα πρέπει να αποκαλύψει έναν από του δικούς του μυστικούς αριθμούς !

Σε κάθε γύρο, ένας νέος αριθμός μπαίνει στο παιχνίδι, ο οποίος σας βοηθά να αυξήσετε τις πιθανότητες σας αλλά και να μεγαλώσετε το δικό σας κώδικα.

Η κοινή λογική, η διαίσθηση σας καθώς και οι δεξιότητες δια της μεθόδου της «επαγωγής», θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία για να σπάσετε τον «Κώδικα Αρχιμήδη».

Αγοράστε το >

SCRABBLE ORIGINAL

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ! ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ: ΑΠΟ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΥΨΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (CM): M: 36,8 Π: 26,7 Υ: 4,4 ΒΑΡΟΣ: 0,5 KG

Αγοράστε το >

JENGA

Παίζεται με έναν και περισσότερους παίκτες.
Το επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με τα ξύλινα τουβλάκια!!
Χτίσε τον πύργο σου, αλλά πρόσεχε, μην πέσει και σε πλακώσει!

Φύλο : Unisex
Ηλικία : 6-18+

Αγοράστε το >

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Γύρνα στο σπίτι με τη μεγαλύτερη ασφάλεια! Το σχολείο μόλις τελείωσε και επιστρέφεις στο σπίτι παρέα με τα άλλα παιδιά. Στη διαδρομή συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα, που απαιτούν ασφαλή και άμεση λήψη αποφάσεων. Σκέψου λογικά, πάρε τις σωστές αποφάσεις και κέρδισε μάρκες ασφαλείας! Περιεχόμενα: 1 ταμπλό 64 κάρτες 6 πιόνια 1 ζάρι 48 μάρκες οδηγίες

Αγοράστε το >

ΤΑΒΟΟ

Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης;

Αγοράστε το >